Lechuza

OUTDOOR

Shiko

INDOOR

Shiko

Lechuza Pon

LECHUZA-PON eshte alternativa perfekte ne vendet ku dheu tradcional nuk mund te perdoret.

LECHUZA-PON ka nje strukture te qendrueshme, substakt joorganik bime i cili ka cilesi optimale per bimet. Kap substancat ushqyese dhe ja leshon bimes, nese eshte e nevojshme, ruan nivelin e pH, dhe ruan ujin deri ne 40 perqnd te vellimit, duke krijuar nje porozitet optimal plot me ajer. Ka cilesi shume te mira tamponi duke parandaluar gabimet qe mund te behen nga fertilizantet. LECHUZA-PON ruan tepericat e fertilizantit duke i kaluar ato ngadale tek bima.